×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mariah Carey wil 'bescheiden' bruiloft

30.05.2016 -

Mariah Carey hanteert tijdens de voorbereidingen voor haar bruiloft niet de overtreffende trap. ''Ik heb nooit gezegd dat het een grote bruiloft wordt'', aldusde zangeres.


Mariah en James Packer kondigden in januari aan in het huwelijksbootje te gaan stappen. James vroeg haar ten huwelijk met een 35-karaats diamanten ring. Intussen is Mariah druk bezig met de voorbereidingen voor de grote dag. ''Er wordt aan gewerkt'', antwoordde de zangeres, zonder uit de school te klappen hoe haar trouwdag eruit gaat zien in de talkshow Live! with Kelly. ''Ik kan er nog niet vrijuit over praten, want alles bevindt zich nog in de voorbereidende fase."

Mariah heeft al een trouwjurk heeft uitgezocht in Parijs, waar ze langsging bij modehuis Balmain en modeontwerper Azzedine Alaïa.

Het wordt voor Mariah en James de derde keer dat ze in het huwelijksbootje stappen. Mariah was eerder getrouwd met Nick Cannon met wie ze een tweeling kreeg. Daarvoor was ze getrouwd met platenbons Tommy Mottola.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties