×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Demi Lovato rouwt om overgrootmoeder

30.05.2016 -

Demi Lovato heeft haar overgrootmoeder verloren. Bij een foto van hen twee op Instagram herdenkt de zangeres 'de meest speciale vrouw ter wereld'.


"Ik mis haar meer dan ik kan beschrijven", vervolgt Demi het lange bijschrift. "We waren zo hecht, ik wist niet dat de band die wij hadden mogelijk was ondanks de zeventig jaar tussen ons."

Demi richt zich tot slot tot haar overgrootmoeder. "Mimaw, ik hoop dat je nu bij papa bent. Ik vind het verschrikkelijk dat ik je stem niet kan horen maar ik ben blij dat je geen pijn meer hebt."

Demi's overgrootmoeder had een aantal beroertes en kon aan het einde van haar leven niet goed meer praten. Demi's vader overleed in 2013 aan kanker.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Instagram Demi Lovato

Reacties