×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mattie onzeker over rol in leven tweeling

30.05.2016 -

Mattie Valk weet nog niet welke rol hij speelt in de toekomst van de veel te vroeg geboren tweeling die zijn ex eind maart op de wereld zette. De dj, niet de biologische vader van de meisjes, ging maandag bij zijn terugkeer op Qmusic uitgebreid in op het persoonlijke drama.


"Hoe het met mij gaat is de afgelopen tijd een hele moeilijke vraag geworden", zei Mattie. Hij las een brief voor die hij had gemaakt om zijn gevoelens goed onder woorden te kunnen brengen. "Vandaag kan ik zeggen dat het beter gaat. Maar vergeef mij als ik de komende weken nog niet als vanouds klink."

De 31-jarige Mattie heeft zijn ups en downs. "Soms heb ik het gevoel dat ik de wereld aankan en vijf uur later stort ik weer in."

Tweeling

Na de brief sprak het radioduo nog even verder over de gebeurtenissen. Wietze stelde de vraag die ontzettend veel gesteld is de afgelopen tijd: hoe gaat het met de tweeling? "Ik ken de details niet, maar het gaat goed met de kinderen. De vooruitzichten zijn dat dat twee prachtige meiden worden", beantwoordde Mattie. De dj heeft nog steeds contact met zijn ex Kirsten, maar weet nog niet wat de rest van de tijd gaat brengen. "Hoe in de toekomst de relatie tussen mij en de kinderen is weet ik niet. Voor nu gaat iedereen zijn eigen weg."

Mattie bedankte Wietze voor zijn steun en Wietze prees zijn collega voor hoe hij omgaat met het hele gebeuren. Ook de luisteraars werden uitvoerig bedankt. "Wij hebben echt de beste luisteraars van de wereld."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE

Reacties