×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gallyon van Vessem presenteert knuffelboek

29.05.2016 -

Gallyon van Vessem heeft zondagmiddag haar Groot Nederlands Knuffelboek gepresenteerd. In het boek staan voorleesverhalen gebaseerd op anekdotes van 100 kinderen en hun knuffels.


Gayllon zag bij haar vijfjarige dochter hoe belangrijk haar lievelingsknuffel voor haar was, waardoor de presentatrice op zoek ging naar verhalen van andere kinderen en hun favoriete speelgoedbeer, -konijn of aap. Ze vond de anekdotes bij kinderen van bekende en onbekende Nederlanders.

De tv-presentatrice, bekend van Hart Van Nederland, was voor de presentatie best nerveus. "Ik liet de hele tijd door mijn hoofd gaan wat ik wilde zeggen", vertelt ze aan BuzzE. "Een boek uitbrengen is niet mijn dagelijkse bezigheid." Daarbij was de opkomst ook hoog, zo'n 80 kinderen uit het boek kwamen samen met hun familie naar de presentatie, naast alle genodigden van Gallyon zelf.

Het eerste exemplaar van het boek werd overhandigd aan presentatrice Ria Bremer, onder andere bekend van het programma Vinger aan de pols. Dat deed Gallyon niet zomaar, Ria is namelijk haar jeugdheldin. "Ik vond haar zo inspirerend. Een godin op televisie. Zij is in staat om normaal met kinderen te praten als gelijkwaardige. Ik hoop dat ik dat ook bereik met mijn verhaaltjes voor de kinderen. Dat ze zich normaal aangesproken voelen."

Het boek is niet alleen te lezen voor kinderen, maar ook leuk voor volwassenen. De presentatrice heeft een aantal bekende Nederlanders kunnen strikken voor het boek zoals Bridget Maasland, Patty Brard en co-host bij Hart Van Nederland Selma van Dijk. Allemaal staan ze met hun oude knuffels op de foto en worden ze geïnterviewd.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties