×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochter Lily neemt het op voor Johnny Depp

29.05.2016 -

De dochter van Johnny Depp, Lily Rose Depp, neemt het op voor haar vader via een bericht op haar Instagram-account zondag. De ex van Depp, Amber Heard, heeft gezegd dat hij haar heeft mishandeld, waardoor de acteur veel negatief in de publiciteit is.


"Mijn vader is de aardigste en meest liefhebbende persoon die ik ken", schrijft Lily Rose bij een babyfoto van haarzelf met haar vader. "Hij is niets anders dan een geweldige vader voor mij en mijn kleine broer, en iedereen die hem kent zou hetzelfde zeggen."

Onlangs werd bekend dat Amber Heard en Johnny Depp na anderhalf jaar gaan scheiden. Afgelopen weekend kreeg Depp een straatverbod opgelegd van de rechter na de uitspraken van zijn ex over mishandeling. Eerder braken ex-vrouw Lori Ann Allison en goede vriend Mickey Rourke een lans voor de 52-jarige filmster.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Lily Rose Depp

Reacties