×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'David en Victoria willen vijfde baby'

29.05.2016 -

Victoria en David Beckham willen graag nog een kind. Bronnen rondom Tana Ramsay, de beste vriendin van Victoria en de vrouw van de bekende chef-kok Gordon, zeggen dat het stel nog een laatste baby wil. Het zou het vijfde kindje worden voor de voormalige Spice Girl.


De 42-jarige Victoria zou haar dieet al hebben aangepast om haar lichaam klaar te maken voor een nieuwe baby, meldt Daily Mail. De 41-jarige Tana Ramsay verwacht op dit moment ook haar vijfde, wat de kriebels bij Victoria zou verklaren.

David en Victoria kregen hun laatste kind in 2011, genaamd Harper Seven. De andere kinderen zijn Cruz David (11 jaar), Romeo James (14 jaar) en Brooklyn Joseph (17 jaar).

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties