×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vrouw Jody Bernal denkt nu al aan meer kinderen

Een week na de geboorte van dochtertje Olivia

28.05.2016 -

Bijna een week na de geboorte van hun dochtertje Olivia spreken de kersverse ouders Jody Bernal en Melissa al openlijk over de volgende gezinsuitbreiding.


"Ik moet eerlijk zeggen, dat ik tijdens de bevalling dacht 'dit doe ik nooit meer'. Maar ik zou wel meer kinderen willen ja, als het ons gegeven is'', zei Melissa vrijdag in RTL Boulevard.

Olivia werd zaterdag geboren en het gaat goed in huize Bernal. Jody: "Ze eet goed en slaapt goed. Toen ik haar voor het eerst zag, was ik gelijk verliefd. Ik was sprakeloos, emotioneel."

"Ze is heel zoet, huilt alleen maar als ze iets nodig heeft'', voegt Melissa daaraan toe. ''Ze lijkt erg op Jody. Na de geboorte zei ik meteen 'Je lijkt op papa'."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties