×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Johan Derksen het theater in

27.05.2016 -

Johan Derksen keert na de zomer terug in de Nederlandse theaters met een reprise van de voorstelling Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop. Dat kondigde impresariaat AT Next vrijdag aan.


Samen met de Haagse band The Clarks en de zangers van The Golden Earrings, The Shoes, Johnny Kendall and the Heralds, The Motions en sologitarist Jan de Hont van ZZ en de Maskers zoekt Johan nog eenmaal de oude fans op het theater.

"Deze artiesten hebben de basis gelegd voor de hedendaagse muziekscene”, zegt Derksen. “Bezoekers zien populaire artiesten van veertig, vijftig jaar geleden optreden. Dat zorgt voor een emotionele avond. De muziek doet terugdenken aan eerste liefdes, bijzondere dansavonden en het gevoel van een eeuwige jeugd. Zwaarmoedig is het niet, vrolijk wel."

De tournee begint op 17 september in Oss en eindigt op 13 mei in Gouda. Voor en na de voorstelling wordt een expositie opgesteld door Museum RockArt. De expositie bestaat uit bijzondere affiches, gitaren, cd's, lp’s en boeken uit de Nederlandse popgeschiedenis vanaf de jaren 50 tot heden.

Deze week in Weekend: Johan Derksen: 'Ik wil geen opa worden'

Bron: BuzzE

Reacties