×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Carolien Spoor en Jon Karthaus klaar voor huwelijk in buitenland

27.05.2016 -

Carolien Spoor is een stapje dichterbij het huwelijk. De actrice en haar verloofde haalden vrijdag een verklaring van huwelijksbevoegdheid op bij de gemeente Amsterdam. “De eerste officiële stap is gezet!!”, schreef Carolien op Instagram bij een foto waarop ze haar aanstaande een kus op de wang geeft.


Een verklaring van huwelijksbevoegdheid is nodig als een paar in het buitenland wil trouwen. In het document staat dat de bruid en bruidegom niet getrouwd zijn en volgens de Nederlandse wet met elkaar mogen trouwen.

Carolien en Jon Karthaus gaven begin deze maand al aan eind van de zomer in het buitenland te gaan trouwen. Waar en wanneer ze dat precies doen, is niet bekend.

 

De eerste officiële stap is gezet!! #huwelijksbevoegdheid #wedding #preparation @jonkarthaus #almostmrskarthaus #soon

Een foto die is geplaatst door Carolien spoor (@carolienspoor) op

Bron: BuzzE

Reacties