×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

René Froger: 'Gordon verkoopt lariekoek'

27.05.2016 -

René Froger heeft naar eigen zeggen helemaal geen drankprobleem. “Het is lariekoek, een onzinverhaal”, zegt de Topper. René reageert daarmee voor het eerst op de verhalen die ex-Topper Gordon vorig jaar de wereld in hielp.


Gordon beweerde in het programma 5 jaar later dat René een ‘ernstig drankprobleem’ heeft. “Ik heb de meest afschuwelijke dingen meegemaakt. Die man heeft zo’n enorm drankprobleem. Alles en iedereen wordt verrot gescholden. Het is angstaanjagend.”

“Ik vind het jammer dat het ooit is geopperd”, zegt René in het AD. “Maar ik houd me er niet meer mee bezig, ik heb het achter me gelaten.” De zanger heeft de afgelopen maanden gezocht naar een gezondere levensstijl en is ruim elf kilo afgevallen. Drinken doet hij juist nauwelijks. “Alleen stiekem af en toe een biertje. Nee, dat was niet moeilijk. Ik heb echt geen alcoholprobleem.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties