×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eva Longoria vermaakt zich op huwelijksreis

26.05.2016 -

Eva Longoria had zich voorgenomen om weinig te posten op sociale media tijdens haar huwelijksreis, maar donderdag kon ze het niet laten. Op Instagram plaatste de actrice bij hoge uitzondering een video van zichzelf in bikini in de buurt van een adembenemende waterval.


''Ok, ik was niet van plan om veel fragmenten prijs te geven van onze huwelijksreis, maar jullie moeten dit even zien'', zegt Eva op het filmpje, waarna ze de camera van haar mobiele telefoon richt op de idyllische omgeving met de waterval.

Het is niet bekend waar de pasgetrouwde Eva Longoria Baston en haar man José Baston de huwelijksreis doorbrengen. Eva Longoria trouwde afgelopen weekend aan een meer in in Valle de Bravo in Mexico.

 

 

#HoneyMoon #Love #Waterfalls

Een video die is geplaatst door Eva Longoria Baston (@evalongoria) op

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Eva Longoria

Reacties