×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Scheiding Paltrow en Chris Martin officieel

26.05.2016 -

De scheiding van Gwyneth Paltrow en Chris Martin is afgerond. E! News beschikt over de rechtbankstukken waarmee het huwelijk officieel is beëindigd. Daarin staat dat beide exen afzien van hun rechten op partneralimentatie.


Paltrow en Martin trouwden in 2003. In maart 2014 maakten de Amerikaanse actrice en de Coldplay-zanger bekend dat er een einde aan hun huwelijk kwam. "Met een hart vol verdriet hebben we besloten om te scheiden. We hebben er ruim een jaar aan gewerkt, soms samen, soms apart van elkaar, om te kijken wat er mogelijk was tussen ons, maar we zijn tot de conclusie gekomen dat we, ondanks dat we erg veel van elkaar houden, gescheiden verder zullen gaan", luidde destijds de officiële verklaring.

Gwyneth en Chris leerden elkaar in 2002 na een concert van Coldplay kennen. Een jaar later trouwden ze in het geheim. Ze kregen twee kinderen: dochter Apple en zoon Moses.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties