×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Poetin heeft geen tijd voor Elton John

26.05.2016 -

Vladimir Poetin heeft bij nader inzien toch geen tijd voor Elton John. De Russische president zou de Britse zanger, die deze maand het land bezoekt, ontmoeten maar dat past niet in beider planning. Het Kremlin zei donderdag dat ze elkaar nu wellicht op een later datum kunnen treffen.


Poetin liet de entertainer vorig jaar telefonisch weten dat hij best bereid was tot een gesprek, nadat Elton John daarop had aangedrongen om zijn bezorgdheid over de homorechten in Rusland te uiten. "We hebben een paar weken geleden contact gehad met hem omdat die afspraak stond. Helaas kan het nu niet doorgaan. Er is geen plek in hun agenda's'', zei woordvoerder Dmitri Peskov. Hij voegde eraan toe dat het niet betekent dat een onderhoud tussen de twee nu van de baan is.

Elton John treedt 30 mei op in Moskou in een luxe winkel- en amusementscomplex als onderdeel van zijn wereldtournee.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties