×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Douwe Bob: ’Het werd me teveel’

Door de drukte ontstond er een grimmige sfeer

26.05.2016 -

Douwe Bob heeft donderdag via zijn Facebookpagina gereageerd op het bericht dat hij betrokken was bij een vechtpartij in Haarlem in de nacht van dinsdag op woensdag. Douwe heeft zelf niet gevochten of een klap gekregen, maar een vriend van hem kwam er minder goed vanaf.


De aanwezigheid van de Songfestivaldeelnemer en zijn vrienden zorgde voor veel mensen in het café. "Het was erg gezellig, maar ook erg druk. Op een gegeven moment werd het me iets te druk, en hoewel ik het geen probleem vind om een selfie te maken of wat dan ook, werd het gewoonweg teveel", schrijft Douwe. Volgens hem ontstond er door de drukte een grimmige sfeer. "Ik wilde even een luchtje scheppen en ben naar buiten gegaan, maar buiten ging het door. Toen de sfeer agressief werd, besloot ik maar eens op huis aan te gaan."

Op dat moment ging het mis, vertelt de 23-jarige Amsterdammer. "Mijn vrienden en ik probeerden weg te komen en daarbij heeft een maatje van mij een klap gekregen. Ikzelf heb geen klap gekregen of uitgedeeld. Toen de politie kwam ben ik op hun verzoek meegelopen en heb ik een verklaring afgelegd."

Douwe betreurt de commotie die is ontstaan donderdagochtend, maar hij ligt er niet wakker van. "Jammer dat het zo gelopen is, maar ik ga nu weer verder met muziek maken, leuke dingen doen en vast en zeker ook weer een biertje drinken. En selfies maken."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties