×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Joop Braakhekke begint kookkanaal

26.05.2016 -

Joop Braakhekke gaat een eigen kookkanaal op YouTube beginnen. Braakhekke is hersteld van zijn alvleesklierkanker en voelt zich fit genoeg om weer aan de slag te gaan.


In augustus 2015 werd Braakhekke opgenomen in het ziekenhuis met een tumor. Inmiddels gaat het een stuk beter met hem. "Ik ben nu schoon", vertelt de kok in het AD. "Ik voel me uitstekend, al ben ik gauw moe. Mentaal heb ik wel een opsodemieter gekregen. Kan slecht tegen spanning, terwijl ik als restaurateur en kok heel mijn leven stress heb gekend."

Opgeven zit niet in het karakter van de chef. "Er zijn er bij die het heerlijk vinden zich in hun verdriet te wentelen. Ik niet. Ik vermoed dat het de ondernemer in mij is om niet bij de pakken neer te zitten. Jezelf bij je kladden te pakken en verder te gaan."

Op het YouTube-kanaal gaat Joop Braakhekke weer beginnen met het delen zijn passie, maar wel op een makkelijk niveau. "Online worden het geen ingewikkelde zaken, hoor. Gewoon gemakkelijke gerechtjes. Soms met een creatieve knipoog: een croque monsieur met ham, kaas en plakjes tomaat in plaats van die vermaledijde tosti. Zo gebeurd en héérlijk."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties