×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Esther ingetrokken bij boerin Bertie

25.05.2016 -

Boer zoekt vrouw-koppel Bertie en Esther wonen eindelijk officieel samen. Afgelopen weekend is Esther bij de Zeeuwse akkerbouwster ingetrokken.


"Mijn paard Essie is alweer helemaal gewend. Ze staat lekker in haar stalletje, alsof ze gewoon thuis is", aldus Esther. "Bertie en ik hebben heel veel zin in de toekomst, en kunnen niet wachten om elke dag samen te zijn!"

Bertie en Esther kondigden eind vorig jaar al aan dat ze samen gingen wonen in een terugblikuitzending van Boer zoekt vrouw. De twee waren vorige zomer kort uit elkaar maar daarna bloeide de liefde weer op.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!