×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zwaar ongeluk Dinand Woesthoff

Met 120km p/u uit speedboat geslingerd

25.05.2016 -

Dinand Woesthoff is maandagavond gewond geraakt op Ibiza, nadat hij met een speedboot betrokken raakte bij een ongeluk. De zanger, die zelf niet achter het stuur zat, werd met 120 kilometer per uur uit de boot geslingerd en kwam met zijn hoofd op het water terecht.


Het incident zou maandagavond hebben plaatsgevonden voor de kust van het Spaanse party-eiland Ibiza. En hoewel Dinand erg geschrokken was van de crash, is de zanger er, op wat oogletsel na, zonder veel kleerscheuren vanaf gekomen. Woensdag maakte de voormalig zanger van Kane op zijn eigen twitter, middels een reeks van berichten, het ongeluk wereldkundig. Na een kort bezoek aan het ziekenhuis op het Spaanse eiland zou de zanger inmiddels alweer thuis zijn.

Foto: Reni van Maren

Reacties