×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Boris van der Ham wordt kinderinspecteur

25.05.2016 -

Oud-politicus Boris van der Ham is vanaf november een musicalster. Hij zette zijn zinnen op een rol in Ciske de Rat en scoorde de rol van kinderinspecteur Muysken.


"Ik kon niets anders dan denken: daar wil ik bij zijn", zegt Boris woensdag in het AD. Toen Boris hoorde dat Stage Entertainment Ciske de Rat weer op de planken brengt, kwam hij meteen in actie. "Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd of er nog een rol beschikbaar was waar ik auditie voor kon doen." Boris had geluk, er was nog één rol onbezet. "Het auditieteam heeft me zeker niet gespaard met zangpartijen en scènes, want ze dachten: leuk natuurlijk, maar kan hij dat wel?"

Boris vindt het 'een grote eer ' dat hij is gecast. Hij stond al eerder op het podium, maar stopte toen hij voor D66 de Tweede Kamer in ging. "Dat is tachtig uur per week werken, ook 's avonds, dat gaat dus niet samen met spelen."

Dat hij nu weer op de planken staat, betekent niet dat Boris opnieuw een carrièreswitsch maakt. "Ik ga me nu niet alleen maar op het spelen richten. Ik ben altijd al een lapjeskat geweest, en doe graag veel verschillende dingen. Van politiek tot schrijven. Maar als ik een mooie rol tegenkom, zal ik daar zeker over nadenken."

Reacties