×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Taylor Swift 'godin' van neo-Nazi's

25.05.2016 -

De populariteit van Taylor Swift groeit hard in overwachte hoek. Neo-Nazi's zien in de blonde zangeres "een Arische godin", zo schrijft Vice. Andre Anglin, schrijver van neo-naziblog The Daily Stormer, gaat nog een stapje verder.


"Het is een bewezen feit dat Taylor Swift in het geheim een nazi is", zo verklaart hij tegenover Broadly, de feministische tak van Vice. "Ze wacht alleen op het moment dat Donald Trump aan de macht komt en het veilig is om haar Arische plannen bekend te maken", aldus de blogger, die ook een huwelijk tussen de zangeres en Trumps zoon in de toekomst ziet.

Het 26-jarige popidool maakt er een punt van zich niet politiek uit te spreken, en wilde dan ook geen commentaar geven op de uitspraken.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties