×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sharon Osbourne lacht om wraak-tweet dochter

25.05.2016 -

Sharon Osbourne heeft er geen problemen mee dat haar dochter Kelly het telefoonnummer van de maîtresse van haar vader Ozzy heeft getwitterd. Sharon kan zelfs lachen om de tweet.


Maandagavond slingerde de 31-jarige Kelly Osbourne de kwaadaardige tweet de wereld in, waarbij ze mensen opriep het nummer te bellen van haarstyliste Michelle Pugh als ze behoefte hebben aan een goedkope kappersbeurt en seksuele handelingen.

''Ach, Kelly heeft het beste gevoel voor humor ooit. Wat kan ik anders dan erom lachen'', zei Sharon (63) dinsdag in de Amerikaanse talkshow The Talk, die ze mede presenteert. "Je moet blijven lachen. En ze is zo ontzettend geestig." 

Eerder deze maand gingen Kelly's ouders Ozzy en Sharon Osbourne na 34 jaar huwelijk uit elkaar. Kelly's opmerkelijke twitterbericht staat nog steeds online, maar het genoemde nummer is inmiddels afgesloten.

''Ze houdt van haar moeder en ook veel van haar vader. Luister, ik ben altijd trots op mijn meid'', zegt Sharon. ''Wat moet je ertegen doen? Boos worden omdat ze van ons houdt en graag wil dat we bij elkaar blijven? Ze houdt van ons. Ze kan doen wat ze wil, ze is volwassen."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties