×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kelly Osbourne tweet nummer Ozzy's maîtresse

24.05.2016 -

Kelly Osbourne heeft maandag het nummer van de vrouw met wie haar vader een verhouding zou hebben op Twitter gezet. De 31-jarige presentatrice en zangeres plaatste bij het nummer een oproep haarstyliste Michelle Pugh te bellen voor een goedkope kappersbeurt en seksuele handelingen.


Eerder deze maand gingen Kelly's ouders Ozzy en Sharon Osbourne na 34 jaar huwelijk uit elkaar. De talkshowpresentatrice zou erachter zijn gekomen dat de Black Sabbath-voorman haar al een tijdje bedroog met Pugh.

Toen een twitteraar suggereerde dat Kelly beter boos kan zijn op haar vader, reageerde de jongste dochter van Ozzy nijdig. "Ben jij onderdeel van mijn familie? Je hebt geen idee wat ze heeft gedaan. Dus hou je hooghartige mening voor jezelf."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties