×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paris Jackson eert vader met tweede tattoo

24.05.2016 -

Michael Jacksons dochter Paris heeft voor de tweede keer in korte tijd een tatoeage laten zetten ter herinnering aan haar vader. Op Instagram toonde zij haar onderarm, waarop de cover van Michaels album Dangerous prijkt.


Op haar achttiende verjaardag begin april liet Paris de tekst Queen of my Heart, geschreven in haar vaders handschrift, tatoeëren. "Voor alle andere mensen was hij de King of Pop, voor mij was hij de koning van mijn hart", schreef ze destijds bij een foto van haar nieuwe lichaamsversiering.

Paris plaatst geregeld herinneringen aan haar vader op Instagram. Op zijn zesde sterfdag in juni schreef ze dat elke dag zonder hem "een hel" is. Bij haar nieuwe tattoo plaatste ze de tekst "Vergeet nooit je roots, en wees altijd trots op waar je vandaan komt."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Paris Jackson

Reacties