×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gigi Hadid met de dood bedreigd

Net als haar vriendinnen Taylor Swift en Cara Delevingne

23.05.2016 -

De Amerikaanse politie maakt jacht op een man die zangeres Taylor Swift en haar beroemde vriendinnen, de modellen Gigi Hadid en Cara Delevingne, doodsbedreigingen stuurt op Twitter.


De man vormt overigens niet alleen een bedreiging voor deze vrouwen, maar ook voor hun collega's en vrienden. Hij heeft namelijk model Chrissy Teigen, die niet tot de vriendenkring van Taylor Swift behoort, eveneens een doodsbedreiging gestuurd. De politie werd volgens TMZ-bronnen alert door bedreigingen die actrice Jaime King ontving. Taylor Swift is peettante van Kings zoontje.

De politie heeft gerechtelijke toestemming gekregen om gegevens van Twitter door te kammen om zo de verdachte op te sporen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties