×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Maik de Boer gooit het roer om

'Mode blijft altijd mijn hobby'

23.05.2016 -

Maik de Boer gooit het roer om. De sterrenstylist probeert met zijn zus een bedrijfje op te zetten dat winkels adviseert.


''Ik doe alleen nog maar Astrid Joosten. Mode zal altijd mijn hobby blijven, maar op een gegeven moment moet je dóór, nu is de nieuwe generatie aan zet. Laat die kinderen maar lekker sjouwen met die kledingrekken. Ik doe nu alleen nog maar waar ik zin in heb'', vertelt Maik. 

De Boer is gestopt met het maken van mode-items op galapremières voor RTL Boulevard en is tegenwoordig betrokken bij SBS6-programma's Met de deur in huis en Zullen we een spelletje doen? ''Ik zit nu lekker bij SBS6 en verder hoef ik niet meer zo nodig. Ik richt me meer op mijn werk en minder op dat circus eromheen. Als je 55 bent moet je niet steeds als een aapje voor de camera willen springen."

Maik woont gedeeltelijk in Barcelona. ''Ik heb daar een heerlijk huis in het centrum. In Barcelona ben ik lekker op mezelf, eet ik met vrienden of dwaal door de stad. Ik laat me echt niet meer gek maken."

Met zijn zus bouwt hij aan een bedrijf dat winkels van adviezen voorziet. ''Ik bekijk de aankleding en het interieur, zij de zakelijk kant. Ik zie dat veel ondernemers wel wat hulp kunnen gebruiken. Ik vind mezelf wel weer uit. En in deze fase van mijn leven ga ik toch liever wat meer de diepte in."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties