×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Céline Dion in tranen

23.05.2016 -

Céline Dion kon haar tranen niet bedwingen bij de Billboard Awards in Las Vegas zondagavond. De zangeres kreeg de Icon Award uit handen van haar 15-jarige zoon René-Charles.


"Het spijt me echt dat ik huil", zei een emotionele Céline volgens E! News. "Ik wil sterk zijn voor mijn familie en mijn kinderen. En ik verwachtte dit niet. Het spijt me. Ik wil niet huilen waar jullie bij zijn. Jullie maken me zo gelukkig." De Canadese bedankte verder haar in januari overleden man en de vader van haar drie kinderen, René Angelil. "Ik weet dat hij vanuit daarboven voor me blijft zorgen."

De 48-jarige Céline is pas de vijfde artiest die de Icon Award van Billboard krijgt. Eerdere winnaars waren Neil Diamond, Stevie Wonder, Jennifer Lopez en Prince.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties