×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vechtpartij tijdens optreden Yes-R

Politie moest ingrijpen

22.05.2016 -

Yes-R zal zijn optreden tijdens het feestweekend bij voetbalclub Pancratius in Badhoevedorp zondagavond niet snel vergeten. Er ontstond een massale vechtpartij, waarop de politie diende in te grijpen.


“Eerst kreeg Yes-R al wat bier naar hem gegooid. Daarop liet de rapper weten dat hij geen Lil’ Kleine is en dat hij meer van cola houdt, maar zette hij het optreden wel voort. Uiteindelijk kwam er kennelijk een biertje bij de verkeerde terecht, waarna er een vechtpartij uitbrak…De vechtpartij werd pas echt groot toen Yes-R besloot zijn optreden te staken. Op een gegeven moment gingen de witte plastic stoelen door de lucht. De hele zaal begon op elkaar in te slaan,” vertelt een getuige op AT5.

Foto: Twitter Yes-R en Jorn Lucas

Reacties