×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eva Longoria getrouwd

22.05.2016 -

Eva Longoria en José Antonio Bastón zijn zaterdag getrouwd in Mexico. De ceremonie vond plaats aan een meer in Valle de Bravo in Mexico in het bijzijn van tweehonderd gasten. De huwelijksdag eindigde met vuurwerk.


"Het altaar bevond zich onder een grote hoeveelheid kleine lichtjes. Het was erg romantisch. Eva droeg haar haar haren los en glimlachte gedurende de hele ceremonie. De bruidegom droeg een grijs pak'', vertelt een bron van People. Victoria en David Beckham bevonden zich onder de gasten.

Eva Longoria droeg een mouwloze witte jurk met een lange witte sluier. De 41-jarige actrice en de 47-jarige mediamagnaat zijn ongeveer drie jaar samen. In december vroeg Bastón de Desperate Housewives-ster ten huwelijk. Dit was de derde bruiloft van Eva, die eerder haar jawoord gaf aan acteur Tyler Christopher en basketballer Tony Parker.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties