×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Matthias Reim ingestort

Lees het verhaal over de zanger in Weekend

21.05.2016 -

De Duitse zanger Matthias Reim, bij ons bekend van zijn hit Verdammt, Ich Lieb' Dich, is vrijdagavond ingestort tijdens opnamen voor een televisieshow. De zanger werd duizelig vanwege de hitte van een schijnwerper die op hem was gericht.


Reim was tijdens zijn optreden op de rand van het podium gaan zitten. Daarna kon hij niet meer zingen en greep naar zijn hoofd. Hij werd van het podium gedragen en door zijn manager Dieter Weidenfeld naar zijn hotel gebracht. Inmiddels gaat het weer goed met de 58-jarige zanger.

Weekend had deze week nog een verhaal over de zanger, die vorig jaar een tijdje niet kon werken vanwege hartklachten. Daardoor kwam zijn nieuwe album een half jaar later uit dan gepland. Sinds die tijd leeft de zanger voortdurend in angst. Lees het het hele verhaal in Weekend.

 

Reacties