×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Broer Susan Sarandon overleden

20.05.2016 -

De broer van actrice Susan Sarandon is overleden. Hij overleed donderdag na een hartaanval, meldt Tampa Bay Times, waar Susans broer Terry Tomalin (55) als journalist voor schreef.


Tomalin was met zijn 14-jarige zoon Kai in een zwembad in Florida bezig met een opleiding voor strandwachter toen hij instortte. Hij kwam daarna volgens de krant niet meer bij bewustzijn. ''We zijn er kapot van'', zegt zijn vrouw Kanika Tomalin. ''Hij hield van ons, hij hield zo van zijn familie en wij hielden van hem."

Terry en Susan groeiden met zeven broers en zussen op in New Jersey. Hij stond alom bekend om zijn liefde voor outdooractiviteiten en zijn passie voor de natuur. ''Hij maakte grappen dat hij best zou kunnen leven zonder een lange broek'', zegt een collega. "Hij stond 's ochtends om vier uur op om nog te gaan vissen voordat hij naar kantoor kwam en dat was te ruiken."

Susan Sarandon bezocht afgelopen week de première van Money Monstre op het filmfestival van Cannes.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties