×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Versteegh maakt debuut in hitlijst

20.05.2016 -

BNN-presentator Jan Versteegh is deze week voor het eerst in de hitlijsten te vinden. Zijn album It Takes Swing komt binnen op de veertiende plek van de Album Top 100.


Jan noemde zijn debuutplaat meermaals een uit de hand gelopen grap. Het idee voor het album ontstond tijdens Jans deelname aan It Takes 2. Hij won de zangshow van RTL 4 en besloot nog niet te stoppen met zingen. Eerder deze week zei Jan open te staan voor optredens, maar zijn televisiecarrière belangrijker te vinden.

Jan is niet de hoogste nieuwe binnenkomer. Die eer is deze week voor Kygo, die met de plaat Cloud Nine de vierde plek verovert. Ook Barry Hay's Flying V Formation debuteert hoger dan Jan, het gelijknamige album staat op de zevende plek.

Broederliefde voert de Album Top 100 opnieuw aan. Het hiphopcollectief stoot met Hard Work Pays Off 2 Beyoncé's Lemonade van de eerste plaats. Lemonade siert deze week de derde positie, vlak achter Douwe Bobs Fool Bar.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties