×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Douwe scoort nu wel met Slow Down

20.05.2016 -

Douwe Bob staat met zijn songfestivalnummer Slow Down eindelijk in de hoogste regionen van de hitlijsten. In de elfde week Single Top 100 stijgt Slow Down van nummer 34 naar nummer 5.


Slow Down deed lang over zijn weg naar de top. Het nummer, waarmee Douwe vorige week de elfde plek veroverde bij het Eurovisiesongfestival, kwam half maart binnen op de 49e positie. Tot begin mei zakte het lied steeds verder weg, vorige week maakte Slow Down de sprong van 95 naar 34.

Douwes liedje is niet het enige songfestivalnummer dat deze week in de Single Top 100 staat. De Zweedse inzending Frans komt met If I Were Sorry binnen op de 34e plek. Ook de hekkensluiter kennen we van het songfestival. De Australische zangeres Dami Im, die lang op koers lag het liedjesfestijn te winnen, staat met Sound Of Silence op de honderdste positie.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties