×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kevin Spacey kraakt Donald Trump af

'De man is een ziekte'

20.05.2016 -

Kevin Spacey liet donderdagavond geen spaan heel van de gedoodverfde Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump. De acteur was gastheer bij een veiling voor het goede doel tijdens het filmfestival in Cannes, waar hij in zijn speech aan Trump refereerde als "een ziekte".


Volgens de Britse krant Daily Mirror grapte de acteur dat buitenlandse films de twee dingen met zich meebrengen die Trump haat: "buitenlanders en lezen". Toch zag hij mogelijkheden voor de presidentskandidaat in de Zuid-Franse badplaats. "Er zijn hier genoeg casino's om het faillissement in te drijven." Ook andere sterren moesten het ontgelden in de speech. Zo deed Spacey na een kledingwissel Bill Clinton na en besprak hij de kans dat Shia LaBeouf een keer zal douchen.

De grappen zouden maar matig zijn gevallen bij de genodigden van amfAR, dat voor de 23e keer een veiling hield tijdens het filmfestival om geld op te halen voor de strijd tegen hiv en aids.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties