×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kristen Stewart terug bij ex

20.05.2016 -

Na haar breuk met Stephanie Sokolinski en geruchten over een romance met Miley Cyrus' ex Stella Maxwell, lijkt Kristen Stewart weer terug bij een oude vlam, haar voormalig assistente Alicia Cargile.


De twee hadden eerder een relatie, maar gingen afgelopen najaar uit elkaar. Donderdag werden ze echter hand in hand gezien op het vliegveld van Los Angeles.

Het stel kwam daar aan na een bezoek aan het filmfestival in Cannes, waar Kristens nieuwste film Personal Shopper nogal wisselend werd ontvangen. Bij de eerste screening viel de film zo slecht dat er boegeroep uit het publiek klonk, terwijl na een voorstelling enkele dagen later een minutenlange staande ovatie volgde.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties