×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beyoncé legt ruzie met vader bij

Samen op de foto

19.05.2016 -

Beyoncé lijkt de ruzie met haar vader Mathew Knowles definitief te hebben bijgelegd. De twee poseerden voor een foto vlak na haar concert in Houston.


Beyoncé's moeder Tina postte het kiekje op Instagram. Te zien is hoe de zangeres lachend dicht tegen haar vader aan staat, die een arm om haar heen heeft geslagen. ''Trotse vader!!!!'', staat er bij de foto.

Beyoncé en haar vader kregen flinke ruzie nadat ze haar vader had ontslagen als haar manager in 2011. Het deed hun relatie ook geen goed dat Mathew vreemd was gegaan tijdens zijn huwelijk met Tina en als resultaat daarvan een baby kreeg met zijn minnares

Er waren eerder al tekenen dat Beyoncé weer contact had met haar vader. Zo was hij kort te zien met Beyoncé's dochter Blue Ivy in de videoclip van de hit Lemonade.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Tina Knowles

Reacties