×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Michael Bublé moet onder het mes

18.05.2016 -

Michael Bublé heeft een aantal geplande optredens in juni afgezegd wegens een operatie aan zijn stembanden. Dit laat de zanger weten in een verklaring aan zijn fans op Twitter.


"Ik wil jullie laten weten dat ik een aantal evenementen moet laten schieten wegens een aanstaande operatie aan mijn stembanden. Het zal tijd vergen om te rusten en daarvan te herstellen. Ik mag een tijd niet praten of zingen."

Bublé zou op 11 juni een award in ontvangst nemen op het Canadian Governer General Performance Arts Award Gala. Die prijs krijgt hij een jaar later uitgereikt op 29 juni 2017. Ook kan Michael op 5 juni niet optreden tijdens de Marvin Gaye Tribute in het Kennedy Center.

''De artsen verwachten dat ik volledig herstel'', voegt de zanger eraan toe. Hij bedankt zijn fans voor het medeleven en belooft ze van updates te voorzien.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties