×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Joe Jackson in het ziekenhuis

18.05.2016 -

Joe Jackson ligt in het ziekenhuis in Los Angeles. Jermaine Jackson vertelt TMZ dat zijn vader afgelopen vrijdag een check-up zou ondergaan bij zijn eigen arts, maar tijdens het medische onderzoek werd Joe zwak en kreeg hij hoge koorts. Daarop belandde Joe in het ziekenhuis, waar hij nog steeds verblijft.


Volgens TMZ kampt de 87-jarige Joe nog steeds met hoge koorts om onverklaarbare redenen. ''Het gaat beter met mijn vader'', zegt zoon Jermaine Jackson tegen TMZ. ''We waren allemaal erg bezorgd, maar zijn gezondheid gaat vooruit en daar zijn we heel blij mee."

Jermaine zegt dat zijn vader moe is. ''Hij is 87. We proberen hem zo lang mogelijk bij ons te houden, hij is per slot van rekening onze enige vader. Mijn vader is erg sterk. Hij maakt alweer grapjes." Jermaine zegt niet wanneer Joe weer naar huis mag.

Vorig jaar zomer onderging de vader van de Jacksons een hartoperatie nadat hij was getroffen door een beroerte en hartritmestoornissen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties