×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mattie verbreekt stilzwijgen

18.05.2016 -

Mattie Valk verbreekt deze week in Weekend het stilzwijgen. De Qmusic-dj praat voor het eerst sinds zijn openhartige brief op de radio over de zwartste bladzijde uit zijn leven.


De populaire dj, die eind maart dacht vader te zijn geworden van een prachtige tweeling, verwerkt het verdriet van zijn plotselinge scheiding én het grote bedrog door zijn vriendin Kirsten, thuis in zijn woonplaats Hendrik-Ido-Ambacht. Als we hem vragen naar de gezondheid van de tweeling, lijkt hij duidelijk te maken dat hij daar voorzichtig afscheid van heeft genomen. Hij zegt namelijk: 'Ik heb geen idee hoe het met de tweeling is.' Omdat Mattie niet weet hoe het met Vesper en Bo gaat, mag aangenomen worden dat hij helemaal geen contact meer heeft met Kirsten.

Lees het hele verhaal deze week in de nieuwe Weekend.

Reacties