×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lieke zingt alleen nog thuis

18.05.2016 -

Lieke van Lexmond is niet van plan haar zangcarrière nieuw leven in te blazen. De presentatrice en actrice nam meerdere singles op, maar haar deelname aan It Takes 2 spoort Lieke niet aan de microfoon weer op te pakken.


"Ik denk niet dat iemand daar heel gelukkig van wordt", aldus Lieke woensdag bij 100% NL. "Na It Takes 2 is het mooi geweest. Ik heb absoluut geen spijt van mijn deelname aan dat programma, maar ik hou het zingen voortaan lekker tussen vier muren en gewoon thuis." Lieke zong in de jaren negentig in haar schoolband en was daarna te horen op een paar singles van andere artiesten. In 2008 scoorde ze solo een hitje met Alles altijd, dat ze opnam voor een reclamecampagne. Vier jaar geleden nam Lieke nog een nummer op met Xander de Buisonjé.

Lieke was met haar deelname aan It Takes 2 niet uit op een zangcarrière. "Dat was niet mijn insteek. Ik ben wel nog benaderd door producers om een plaat op te nemen maar dat ga ik echt niet meer doen."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties