×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Toppers trots op komst Rutte

17.05.2016 -

De Toppers vinden het maar onzin dat Nederlanders en columnisten zich druk maken over premier Mark Rutte, die naar hun concert in de Amsterdam ArenA is geweest.


"Wat een ophef over het bezoek van onze minister-president Mark Rutte aan de Toppers in Concert'', schrijven de Toppers op hun officiële Facebookpagina. ''Toppers staat voor het feest van verbroedering, verdraagzaamheid en saamhorigheid iets wat in onze huidige samenleving te veel ontbreekt. Ook Mark Rutte heeft een privéleven waarin genieten en ontspannen belangrijk is'', leggen ze uit. Ze besluiten met een dankwoord aan Rutte: "Wij zijn trots dat U er was!!!"

René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling stonden afgelopen weekend drie avonden in de ArenA. Ruim 200.000 bezoekers kwamen af op de 'Royal night of disco'. Rutte werd in het publiek gefotografeerd met zilverkleurige bretels over zijn witte overhemd en een bijpassend vlinderstrikje.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties