×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Caro naar het Songfestival?

17.05.2016 -

Caro Emerald wil best nadenken over een eventuele deelname aan het Eurovisiesongfestival als ze daarvoor wordt gevraagd. Dat onthulde de zangeres dinsdagochtend in de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM.


Giel opperde dat Caro wel eens een goede optie zou zijn om in de voetsporen te treden van Douwe Bob vanwege haar uitstraling en kwaliteit. "Ik vind dat een mooi compliment", reageerde de zangeres, die niet direct wist of het liedjesfestijn iets voor haar is. "Ik weet het nog zo net niet. Laat ik voorop stellen dat ik nog nooit ben gevraagd. En als ik er voor word gevraagd wil ik er wel serieus over nadenken", gaf ze uiteindelijk toe.

Sinds Anouk deelnam aan het Songfestival in 2013 en het succes van The Common Linnets een jaar later zien meer artiesten een eventuele deelname wel zitten. Afgelopen weekeinde werd Douwe Bob namens Nederland elfde.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties