×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jandino maakt vervolg op Bon Bini Holland

17.05.2016 -

Jandino Asparaat gaat een vervolg maken op de hit Bon Bini Holland. Dat heeft productiemaatschappij Kaap Holland Film dinsdag bekendgemaakt op het festival van Cannes.


Bon Bini Holland was met meer dan 550.000 bezoekers één van de best bezochte films van het afgelopen jaar in de Nederlandse bioscopen. Op Curaçao is Bon Bini Holland zelfs de best bezochte Nederlandse film ooit.

In Bon Bini Holland 2 zal Jandino opnieuw in de huid kruipen van meerdere typetjes en personages, zoals hij dat in de eerste film ook deed. Andere acteurs zijn nog niet bekend. Op dit moment werken de schrijvers aan het scenario.

De opnames Bon Bini Holland 2 beginnen in het voorjaar van 2017. De film moet eind 2017 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties