×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wendell Pierce gearresteerd

Treme-acteur sloeg een vrouw

16.05.2016 -

Wendell Pierce is zaterdagochtend gearresteerd in een hotel in Atlanta. De 52-jarige acteur, bekend van zijn rol in de serie Treme en als inspecteur Bunk Moreland in The Wire, zou een vrouwelijke fan van presidentskandidaat Bernie Sanders hebben geslagen.


Pierce werd volgens TMZ boos toen de vrouw haar steun voor Sanders uitsprak. De acteur, zelf supporter van Hillary Clinton, duwde eerst de vriend van de vrouw aan de kant en pakte vervolgens haar haar en sloeg haar op haar hoofd.

Wendell werd rond 4 uur 's nachts opgepakt en weer vrijgelaten nadat hij 1000 dollar borg betaalde. ABC News weet dat de acteur geen beroep deed op zijn roem toen de politie er was.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties