×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mariah Carey zingt niet op eigen bruiloft

15.05.2016 -

Mariah Carey is absoluut niet van plan om achter de microfoon te gaan staan op haar eigen bruiloft. ''Waarom zou je op je eigen bruiloft gaan zingen?'', aldus de 45-jarige Mariah. ''Dat is walgelijk.''


Mariah liet aan People weten dat haar geplande tournee ervoor zorgt dat de trouwerij met miljardair James Packer uitgesteld moet worden. Wel heeft ze al een jurk uitgezocht.

Mariah en James kondigden in januari aan in het huwelijksbootje te gaan stappen. Het wordt voor beiden de derde keer dat ze in het huwelijksbootje stappen. Mariah was eerder getrouwd met Nick Cannon met wie ze een tweeling kreeg. Daarvoor was ze getrouwd met platenbons Tommy Mottola.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties