×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eerste podium dichtbij voor Max Verstappen

15.05.2016 -

Een sensatie ligt zomaar op de loer tijdens de eerste race van Max Verstappen voor Red Bull. De 18-jarige coureur rijdt tijdens de Grand Prix van Spanje momenteel op de tweede plaats.


Max startte als vierde, maar schoof door vanwege een bizar ongeluk tijdens het begin van de race. De beide Mercedessen van Lewis Hamilton en Nico Rosberg raakten elkaar, waardoor beiden uitvielen. Max’ teamgenoot Daniel Ricciardo nam daardoor de leiding over en Max schoof door naar plaats 2. Ook na de eerste pitststop liggen de beide coureurs nog op plaats 1 en 2.

Foto: Website Max Verstappen en screenshot

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!