×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hartinfarct vrouw Freek de Jonge

15.05.2016 -

Hella de Jonge is in de nacht van zaterdag op zondag getroffen door een infarct. Freek de Jonge heeft daardoor zijn optreden bij de traditionele bluesviering in de Bonifaciuskerk in Kwadendamme moeten afzeggen.


''Ze waren de hele nacht in het ziekenhuis. Hij was nog maar net terug toen hij mij belde om te zeggen dat hij gewoon echt niet kon komen'', vertelt een woordvoerder van de kerk. ''Hij heeft beloofd vanmiddag terug te bellen om te horen hoe het allemaal is verlopen.'' Ook zegde Freek toe 'zeker nog een keer' te komen spreken tijdens een mis.

Het is nog onduidelijk hoe het momenteel is gesteld met Hella. Tijdens de mis is zondagochtend gebeden voor de vrouw van Freek.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties