×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

James McAvoy wel heel erg close met collega

15.05.2016 -

Terwijl zijn huwelijk met Anne-Marie Duff uit elkaar viel, zou James McAvoy heel close zijn geworden met X Men: Apocalypse-tegenspeelster Alexandra Shipp. ''Het is een publiek geheim dat ze naar elkaar toe zijn gegroeid'', zegt een insider over McAvoy en Shipp.


''James is tegenover de cast en de crew erg open geweest over het stuklopen van zijn huwelijk. Sindsdien heeft hij een goede vriendschap opgebouwd met Alex. Het is een beetje een onderwerp waarover geroddeld wordt,'' vertelt de insider aan Sunday Mirror.

Het huwelijk van James zou al langere tijd niet goed gaan. ''Het is al een tijdje aan de gang. Hij en zijn vrouw wonen nog samen. Het gaat er vriendschappelijk aan toe, maar er is geen twijfel over dat hij nu vrijgezel is.''

McAvoy maakte vrijdag bekend na een huwelijk van bijna tien jaar te gaan scheiden van Duff. De 37-jarige X-Men-acteur en zijn 45-jarige ex hebben samen een 5-jarig zoontje.

Alexandra Shipp

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Instagram Alexandra Shipp

Reacties