×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

DJ Paul Elstak is foto's zoontje kwijt

Na diefstal uit hotel

15.05.2016 -

DJ Paul Elstak heeft een dringende oproep aan een stel dieven gedaan op Facebook. De 50-jarige plaatsjesdraaier wil graag zijn fotocamera terug waarop waardevolle herinneringen staan.


De diefstal vond plaats in het Stayokay Hostel in Bunnik, waar Pauls vriendin Kristel samen met vriendinnen verbleef. ''Ze vierden op het moment van de inbraak haar vrijgezellenfeest in Utrecht.''

Veel waardevolle spullen zijn weg, waaronder een handycam. ''Hier stonden veel beelden op van verjaardagen, geboorte van ons zoontje en vakanties. Waardevolle herinneringen die wij graag terug willen. Hierbij doen wij een dringende oproep om deze video camera terug te brengen'', aldus de dj.

Elstak belooft zelfs dat de persoon die ervoor zorgt dat de camera terugkomt, een beloning krijgt.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties