×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Max Verstappen op het podium?

Na D(ouwe)-Day zaterdag, vandaag Max-Mania

15.05.2016 -

Velen hadden zaterdag op een hogere klassering voor Douwe Bob gerekend tijdens het Eurovisie Songfestival. Wellicht kan Max Verstappen ons zondag die teleurstelling doen vergeten. Hij zou namelijk zomaar eens op het podium kunnen eindigen tijdens de Grand Prix van Spanje, zodat we toch nog kunnen juichen dit weekend.


De overstap halverwege het seizoen van Max Verstappen van het Red Bull-opleidingsteam Scuderio Toro Rosso naar het team van Red Bull zelf, zorgde zelfs bij veel racefans voor verbazing. En terwijl iedereen gedacht had dat Max de eerste race in de snellere raceauto zou aangrijpen om de wagen te leren  kennen, bleek de 18-jarige Formule 1-coureur hele andere plannen te hebben. Hij reed tijdens de training naar een zesde plek en klasseerde zich uiteindelijk op plaats 4 en liet daarbij zelfs de beide Ferrari’s achter zich.

“Ik ben heel blij om vanaf de tweede startrij te starten”, aldus Max op zijn eigen website. Over zijn kansen op een podiumplaats zegt hij: “We staan er dichtbij en onze snelheid ziet er goed uit, dus wie weet. Dat kan een doel zijn, maar het belangrijkste voor mij is om een goede start en een probleemloze eerste ronde te hebben. Vanuit daar zien we wel wat er gebeurt, hopelijk hebben we een goede racesnelheid. Het zal een interessante wedstrijd worden.”

Foto: Website Max Verstappen

Reacties