×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Douwe vermaakt zich wel

14.05.2016 -

Douwe Bob heeft een goede manier gevonden om zijn spanningen in bedwang te houden tijdens de finale van het Songfestival in Stockholm zaterdagavond. In de Green Room houdt Douwe de dames van Spanje en Azerbeidzjan in zijn armen.


De Nederlandse charmeur plaatste eerst een foto op Twitter met de rondborstige Samra van Azerbeidzjan. Douwe kijkt zwoel in de camera terwijl Samra angstvallig haar hand bij haar billen houdt, want in alle enthousiasme is het jurkje van de zangeres omhoog gekropen. Daarna was Barei uit Spanje aan de beurt, die zich veel comfortabeler voelt in Douwes armen. Stralend kijkt de Spaanse in de camera.

Eerder flirtte de Amsterdamse zanger ook al met de Armeense zangeres Iveta Mukuchyan. Rond 00.30 uur is bekend op welke plaatse Douwe Bob is geeïndigd.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Twitter Douwe Bob

Reacties