×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vanessa Hudgens beboet wegens vernieling

14.05.2016 -

Vanessa Hudgens moet 1000 dollar (880 euro) boete betalen omdat ze op Valentijnsdag een liefdesboodschap in een rots in een nationaal park in Arizona kerfde. De 27-jarige actrice kraste haar naam en de naam van haar vriend Austin met daaromheen een hart in een bekende rots in het Coconino National Forest. Vervolgens gooide Vanessa een foto op Instagram van haar illegale kunstwerk.


Parkwachter Brady Smith geeft toe dat ze de voormalig Disney-ster te pakken hebben gekregen omdat ze bekend is, meldt New York Daily News. ''Ik weet wel zeker dat er anderen zijn die niet bekend zijn en het ook online hebben gezet, maar van wie het nooit bij ons onder de aandacht komt'', aldus Smith.

Hudgens werkte mee aan het onderzoek en bekende een andere steen te hebben gebruikt om haar boodschap in de rots te krassen. De 1000 dollar die de brunette moet overmaken, wordt gebruikt om de namen en het hart te verwijderen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties